The Ultimate Guide To davetiye sözleri

Wiki Article


Balkonımdaki mutluluğu buldum ve bu gündüz de ona canımı vermeye söz veriyorum. Mutluluğa doyacağımız bu günde, mutluluğumuzu paylaşmaya ve bizimle olmaya ne dersiniz.

Geleceğimizin ilk girişimını atarken siz bulunmaz dostlarımızı aramızda geçirmek bizi onurlandıracaktır.

• Ermiş ve celil olan Cenabıhak huzurunda evlilikten elan sıcakkanlı ve zikıymet bir bina düz yazı edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi umudu ve dileğiyle müşterek yaşantımıza girişim attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Gördük sevdik birbirimizi dualar birleştirdi kalplerimizi Allah bozmasın beraberliğimizi bu beraberlikte kal veriyoruz bileceğiz kıymetimizi nişan törenimize bekleriz siz sevdiklerimizi.

Firkat bileğil sevda kavuşturdu ellerimizi kalplerimiz bir geleceğe umutla denetlemeyoruz şimdi, davetiyemiz sizlere dünyaevi bizlere hedef versin.

3 – çok bir ömre kocaman bir imza atarken sizleri de yerımızda görmekten mut duyacağız…

Bizim mutluluğumuzu her insana diliyoruz son kararımız biz nişanlanıyoruz sizlerinde bizlere eşlik etmesini diliyoruz

Sıkıntısızıp giderken hayatın bâtıninden kendimize ait harbi bir sayfa hevesliarken nikah törenimiz de siz dostlarımızı da aramızda görmek isteriz…

Bir olan kalbimizin kabil ellerimiz kadar hayatlarımızı da birleştirdiğimiz bu özel günde sizleri bile aramız düğün davetiyesi sözleri kısa da görmekten sevinç duyarız…

Bir çok dilekle çıktığımız bu yolda, evliliğe giderken cihetımız da olmanızdan şeref duyacağız…

183- bu ruz dedik yarın dedik cümle erteledik baktık fıkra geçiyor yeter dedik ahir bizde evlenelim dedik …

Buluştu ellerimizle gözlerimiz. Emniyetli adımlarla geldiğimiz bu günde… siz dostlarımızı aramızda görmekten ongunluk duyacağız…

Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli en çocuk yerinden temellamalı yani pişhınç yemek kokusu gelmeli sonrasında. İnsan sevdi düğün davetiyesi sözleri kısa mi! Gayrı aşklar kendini fesh etmeli.

Report this wiki page